Korenje na vrtu
Planiranje zasaditev s pomočjo dobrih sosedov? - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
0 glasovi
Obljubljeno je bilo, da lahko  s pomočjo aplikacije urejamo svoje gredice. Zanima me, kako to delujein ali lahko s pomočjo dobrih sosedov in manj dobrih- z vašo pomočjo,  planiramo svoje zasaditve. Kako je s tem?
Lokacija vrta: postojna
v O Posadi.si od Vrtnar začetnik (130 točk)
prekategorizirano od
 

1 Odgovor

+3 glasovi
Zaenkrat lahko v aplikaciji pri posamezni rastlini preverite dobre in slabe sosede, pravega planerja, kot smo si ga zamislili, pa še ni. Na Posadi.si delamo v prostem času, zato bodo dodatne funkcije (planiranje vrta, vremenska napoved, nasveti za namakanje, trgovina ...) na voljo kasneje. V tem letu bi radi skupaj z vami razvili najboljšo možno aplikacijo za vrtnarjenje, zato smo veseli vsakršnega komentarja. Hvala.
od Mojster vrtnar (930 točk)
Hvala lepa. Tehten odgovor. Želim vam veliko uspeha pri nadaljnem delu. Pa še nekaj! Jaz kot upokojenka ne zmorem androida. Je lahko aplikacija tudi na računalniku?
Se popolnoma strinjam z vašim komentarjem. Res se upokonci lepše znajdemo in organiziramo na računalniku, zato upam, da nam bodo mladi entuziasti omogočili v bodoče tudi to. Srečno in uspešno delo želim!
Trenutno še ne, je pa v planu tudi spletna različica aplikacije. Hvala za podporo.
...