Korenje na vrtu
Katere funkcije bi si v Posadi.si najprej želeli? - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
+1 glasovi
Zanima nas, katere funkcije bi si v Posadi.si najprej želeli. Poskušali bomo vaše želje upoštevati in se osredotočiti na to, kar najbolj potrebujete. Posamezne fukcije so podane v odgovorih - za funkcijo glasujete tako, da glasujete za odgovor. Če funkcije ni med odgovori, jo dodajte sami.
v O Posadi.si od Mojster vrtnar (930 točk)
urejeno od
 
...delovanje tudi s starejšim androidom (2.3) ?
...zadeva je dobra po nadgrajevanju pa bo ODLIČNA !

7 Odgovori

+6 glasovi

Planer vrta. Program na spletni strani, ki bi pomagal pri načrtovanju vrta z nasveti o dobrih in slabih sosedih in kolobarjenju.

od Mojster vrtnar (930 točk)
+6 glasovi
Tloris oziroma skica mojega vrta(da si sam narises svoj vrt in kaj imas posajeno..in ko kliknes na na katerokoli zelenjavo/sadje,da ti napise kdaj si to posejal)
od
+3 glasovi

Opomnike. Na preimer: da mi telefon v sredo zapiska in pove, da me v petek čaka prekopavanje vrta.

od Mojster vrtnar (930 točk)
+3 glasovi
S klikom na določeno zelenjavo na posamični gredici bi morala biti poleg možnosti vpisa info. o datumu setve še možnost za vpis datuma pikiranja in sajenja oz. nekaj kot beležka za zapiske,katere bi lahko naslednje leto primerjal. V samem načrtu vrta pa možnost zapisa o času gnojenja za kolobarjenje in da, recimo na pravkar gnojeno gredico želiš sejati/saditi čebulo, te program npr. opozori, da to ni primeren prostor za čebulo. Enako pri dobrih, nevtralnih in slabih sosedih.
od Mojster vrtnar (1.1k točk)
+2 glasovi
Uporabno bi bilo, da bi pri setvenem koledarju bila možnost zabeležiti kdaj si in kje in ,,, mogoče še(katero seme. od katerega proizvajalca in ...) si kaj sadil, sejal flancal. čim več podatkov, ki bi bili uporabni ob pobiranju pridelka ali ob pripravi vrta nasljedno sezono. LP
od Vrtnar začetnik (180 točk)
+1 glasovi

Trgovino. Spletno trgovino s semeni in opremo za vrtnarjenje, ki ve kaj potrebujem, kdaj mi česa zmanjka ...

od Mojster vrtnar (930 točk)
+1 glasovi
Praktično bi bilo, da je ob vsaki zelenjavi naveden tudi njen dober ali slab sosed, kot tudi cvetje, ki varuje pred nekaterimi škodljivci. Npr. kapucinke in ognjič rasteta lahko po vsem vrtu.
od
...