Korenje na vrtu
planer za moj vrt - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
+1 glasovi
Pozdravljeni,

ali lahko tudi na tej strani postavim  plan vrta ,koledar in ostalo kar imate pripravljano na tel.Androidu

hvala

LP

Marjeta
Lokacija vrta: Kranj
v Priprava vrta od Vrtnar začetnik (130 točk) 1 zastavica
 

1 Odgovor

+1 glasovi
Planer vrta je že dostopen in sicer ga najdete, če na spletni strani www.posadi.si zgoraj desno kliknete na Planer vrrta. Najprej se prijavite ali registrirate, nato pa ga lahko uporabljate.

Ostale funkcije, ki so zaenkrat samo v aplikaciji (kot na primer koledar), pa bodo tudi kmalu dostopne na spletu. Da bi pridobili še kakšne pridne roke in s temi nalogami pohiteli, na spletni strani ravno izvajamo akcijo zbiranja prostovoljnih prispevkov in upamo, da nas bo čim več uporabnikov podprlo.
od Mojster vrtnar (700 točk)
V planerju vrta pogrešam zelišča in začimbe. Zanima pa me tudi kje najdem planer vrta potem, ko sem ga shranila in ob naslednjih obiskih Posadi.si?
Planer vrta je namenjen kombiniranju dobrih in slabih sosedov, ki je sicer precej zamudno delo, če se tega lotimo peš. V osnovi zelišča in začimbe ne povzročajo takih težav, bomo pa razmišljali, da tudi te dodamo v planer. Hvala za opombo. Če se ponovno prijavite v planer, bi moral biti vaš načrt spet viden. Če imate pri tem težave, to sporočite na info@posadi.si in čim bolje opišite problem.
...