Korenje na vrtu
Katere funkcije bi si v Posadi.si najprej želeli? - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.

Katere funkcije bi si v Posadi.si najprej želeli?

+1 glasovi
Zanima nas, katere funkcije bi si v Posadi.si najprej želeli. Poskušali bomo vaše želje upoštevati in se osredotočiti na to, kar najbolj potrebujete. Posamezne fukcije so podane v odgovorih - za funkcijo glasujete tako, da glasujete za odgovor. Če funkcije ni med odgovori, jo dodajte sami.
vprašano 26 Jan, 2014 v O Posadi.si od Posadi.si Mojster vrtnar (930 točk)
urejeno 26 Jan, 2014 od Bojan
 
...delovanje tudi s starejšim androidom (2.3) ?
...zadeva je dobra po nadgrajevanju pa bo ODLIČNA !

7 Odgovori

+6 glasovi

Planer vrta. Program na spletni strani, ki bi pomagal pri načrtovanju vrta z nasveti o dobrih in slabih sosedih in kolobarjenju.

odgovorjeno 26 Jan, 2014 od Posadi.si Mojster vrtnar (930 točk)
+6 glasovi
Tloris oziroma skica mojega vrta(da si sam narises svoj vrt in kaj imas posajeno..in ko kliknes na na katerokoli zelenjavo/sadje,da ti napise kdaj si to posejal)
odgovorjeno 10 Feb, 2014 od petra
+3 glasovi

Opomnike. Na preimer: da mi telefon v sredo zapiska in pove, da me v petek čaka prekopavanje vrta.

odgovorjeno 26 Jan, 2014 od Posadi.si Mojster vrtnar (930 točk)
+3 glasovi
S klikom na določeno zelenjavo na posamični gredici bi morala biti poleg možnosti vpisa info. o datumu setve še možnost za vpis datuma pikiranja in sajenja oz. nekaj kot beležka za zapiske,katere bi lahko naslednje leto primerjal. V samem načrtu vrta pa možnost zapisa o času gnojenja za kolobarjenje in da, recimo na pravkar gnojeno gredico želiš sejati/saditi čebulo, te program npr. opozori, da to ni primeren prostor za čebulo. Enako pri dobrih, nevtralnih in slabih sosedih.
odgovorjeno 19 Feb, 2014 od Mire Mojster vrtnar (1,060 točk)
+2 glasovi
Uporabno bi bilo, da bi pri setvenem koledarju bila možnost zabeležiti kdaj si in kje in ,,, mogoče še(katero seme. od katerega proizvajalca in ...) si kaj sadil, sejal flancal. čim več podatkov, ki bi bili uporabni ob pobiranju pridelka ali ob pripravi vrta nasljedno sezono. LP
odgovorjeno 22 Apr, 2014 od chilli Vrtnar začetnik (180 točk)
+1 glasovi

Trgovino. Spletno trgovino s semeni in opremo za vrtnarjenje, ki ve kaj potrebujem, kdaj mi česa zmanjka ...

odgovorjeno 26 Jan, 2014 od Posadi.si Mojster vrtnar (930 točk)
+1 glasovi
Praktično bi bilo, da je ob vsaki zelenjavi naveden tudi njen dober ali slab sosed, kot tudi cvetje, ki varuje pred nekaterimi škodljivci. Npr. kapucinke in ognjič rasteta lahko po vsem vrtu.
odgovorjeno 10 Mar, 2014 od Snoopy
...