Korenje na vrtu
Kaj vse je treba pripraviti pred prvo setvijo? - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
0 glasovi
Sem popoln začetnik in me zanima, kaj vse je potrebno postoriti, preden lahko začnem s setvijo?
v Priprava vrta od Mojster vrtnar (1.6k točk)
 

1 Odgovor

0 glasovi
Odvisno od tega kaj in kdaj boš sejal.
od Mojster vrtnar (1.1k točk)
To vprasanje si tudi sam zastavljam...kje zaceti? In odgovori, kot je ta niso ravno v pomoc. Je bolje, če sploh ne odgovarjate, če odgovarjate s takimi odgovori. Zdaj se pa vprašajte, kaj je z vašim odgovorom en začetnik pridobil. Potrdilo, da ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori. Pa brez zamere. Odgovor bom očitno moral poiskati drugje. Hvala.
Ob postavitvi foruma smo vanj vnesli nekaj vprašanj in odgovor za prikaz delovanja. Da se bomo lahko ob njih naučili uporabe foruma. To je eno izmed njih. Res je nekoliko presplošno, a bi tudi odgovor bil lahko bolj razdelan, morda na nekaj primerih. V sedanji obliki je vsebina tega odgovora bolj primerna za komentar, da potem uporabnik, ki je vprašanje postavil, doda več informacij. To je del protokola obnašanja na takšnem forumu, ki ga bomo s časom osvojili. Ta pa nam bo omogočal, da se bo tu kopičilo znanje v obliki vprašanj in odgovorov, ki bo pregledno in lahko dostopno.
Npr. Miša Pušenjak je napisala več knjig o vrtnarjenju pa ne zajemajo vsega. Zadnjo, ki sem jo prebral (in jo bom še parkrat), ima obseg več kot 300 strani. Če si mislil, da ti bo kdo brez bolj podrobnega vprašanja vse to pisal... ne vem... Zelenjavni vrt je naslov knjige od prej omenjene avtorice in ti jo toplo priporočam... za začetek.
z svojim odgovorom sem postavil vprašanje in kot praviš nobeno vpr. ni neumno, odgovor pa je lahko neumen in kakšen je tvoj odg.? pa brez zamere
Ravno po omenjeni knjigi smo pripravljali splošne vsebine za aplikacijo Posadi.si. Za specifična vprašanja pa je tu forum. Ker se še lovimo smo pripravili tudi kratko predstavitev delovanja forouma - dosopna je na: http://www.posadi.si/predstavitev-foruma-posadi-si/
No, tako si jaz predstavljam odgovor popolnemu začetniku. In ja, totalen začetnik sem. Nikoli videl, si nikoli predstavljal kaj narediti, kako narediti...madona, saj nisem vedel niti kakšno orodje potrebujem. Zdaj berem knjigo (sicer ne predlagano) in mi je malo bolj jasno. Zagotovo pa mi bo še bolj, ko preberem predlagano knjigo - za predlog se seveda iskreno zahvaljujem. In ja, morda se komu zdi smešno, da sem si odgovor na zastavljeno vprašanje predstavljal nekaj, kar bi pomagalo. Ker prvi odgovor zagotovo ni! Hvala.
...