Korenje na vrtu
Ali bo setvene koledar tudi za drugo polovico leta - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
+2 glasovi
Opažam da od julija naprej ni več setvenega koledarja po dnevih Ker je to bistvenega pomena za uporabnost android aplikacije me zanima če planirate dodati koledar za ostanek leta Pohvale za aplikacijo posebej opombe ter koristne informacije so res super predvsem za nas začetnike saj lahko kar na vrtu preveriš kaj gre skupaj in kdaj se sadi Super aplikacija ena izmed najupornejših Svaka čast tab rt
Lokacija vrta: Piran
v O Posadi.si od Vrtnar začetnik (140 točk)
 

1 Odgovor

+2 glasovi
Nas veseli, da vam aplikacija koristi. Prihodnji teden izide dopolnjena različica aplikacije - poleg vremenske napovedi, bo v njej še preostali del koledarja. V pripravi je tudi planer vrta in spletna različica, pa še cel kup idej imamo - žetev je veilka, delavcev pa malo. :)
od Mojster vrtnar (1.6k točk)
Samo v info:
pravkar sem namestil posodobitev vendar se vedno ni koledarja za drugo polovico leta.  Prav tako pa ni vremenske napovedi ki jo obljublja posodobitev.
Lep pozdrav
si se prijavil v aplikacijo in določil položaj vrta? meni tudi ni uspelo prvič, kmalu pa je delovalo brez problemov; včasih smo preveč neučakani in ne preberemo ali upoštevamo navodil
Koledar se je pojavil:-)
Se mi zdi da sem se prijavil nisem pa cisto siguren . Ja pomaga ce preberes navodila imas prav
...