Korenje na vrtu
Pogrešam kategoriji okrasni in sadni vrt. - Posadi.si izmenjava znanj
  • Registracija
Dobrodošli na naprednem forumu za izmenjavo znanj Posadi.si. Seznanite se s posebnostmi foruma v kratki predstavitvi na naši spletni strani.
+1 glasovi
Je tole namenjeno zgolj zelenjavi ali pač še ni bilo debate o čem drugem?
Lokacija vrta: osrednja Slovenija
v O Posadi.si od Vrtnar začetnik (130 točk)
 
Ljubitelji zdrave doma pridelane hrane smo običajno tudi ljubitelji  narave; tako tiste izvirne neokrnjene kot tudi tiste negovane narave na okrasnih vrtovih. V segment zdrave doma pridelane in predelene hrane sodi tu sadje in njegovi izdelki.Pridelovalni vrt v kombinaciji s sadnim vrtom, ki uravnoteženo harmonira z okrasnim delom vrta je vsekakor prava paša za oči in nudi ob koristnih učinkih še vliko užitkov v vseh letnih časih vključno s hranjenem in opazovanjem ptic pozimi, ki nas bogato nagradijo s svojim žvrgolenjem in koristnim obiranjem rastlinskih škodljivcev. Zato se mi zdi primerno, da si izmenjujemo in posredujemo tudi te izkušnje in bogatimo naše skupno znanje. Saj se celo življenje učimo, mar ne?!

1 Odgovor

+1 glasovi
Posadi.si se od samega začetka razvija glede na potrebe in želje uporabnikov, zato smo dodali kategorijo Okrasni in sadni vrt, kot ste predlagali. Glede strokovnjakov Kmetijske svetovalne službe Slovenije pa je tako, da na forumu zaenkrat sodelujejo strokovnjaki za področje zelenjadarstva.
od Mojster vrtnar (1.6k točk)
...